Chocoladetaart en gezouten karamel
TM5 TM6

Chocoladetaart en gezouten karamel

3.3 (6 Bewertungen)

Zutaten

Chocolade zanddeeg

  • 125 g boter op kamertemperatuur, in stukken (1-2 cm), en meer om in te vetten
  • 125 g suiker
  • 1 vanillestokje, enkel het merg
  • 1 ei
  • 1 afgestreken tl bakpoeder
  • 1 snuifje zout
  • 25 g cacaopoeder, ongezoet
  • 200 g bloem

Karamel gezouten boter

  • 90 g zachte boter, in stukken
  • 1 afgestreken tl zout (Fleur de sel)
  • 100 g suiker
  • 120 g room, min. 30% vet

Chocolade-ganache

  • 180 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken of callets
  • 160 g room, min. 30% vet

Afwerking

  • 3 el hazelnoot granola

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
2033 kJ / 486 kcal
Eiweiß
5.3 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Fett
34.3 g
Ballaststoffe
2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte