
Geräte und Zubehör
Chocoladetaart en gezouten karamel
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 15 Min
12 porties
Zutaten
Chocolade zanddeeg
-
boter op kamertemperatuur, in stukken (1-2 cm), en meer om in te vetten125 g
-
suiker125 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
ei1
-
bakpoeder1 afgestreken tl
-
zout1 snuifje
-
cacaopoeder, ongezoet25 g
-
bloem200 g
Karamel gezouten boter
-
zachte boter in stukken90 g
-
zout (Fleur de sel)1 afgestreken tl
-
suiker100 g
-
room, min. 30% vet120 g
Chocolade-ganache
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken of callets180 g
-
room, min. 30% vet160 g
Afwerking
-
hazelnoot granola3 el
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
486 kcal /
2033 kJ
Eiweiß
5.3 g
Fett
34.3 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Ballaststoffe
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Gek op chocolade
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Pannenkoeken
1 Std. 15 Min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Zwart-Wit Muffins
1 Std.
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Chocolade rijstpudding
1 Std. 5 Min
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min
Chocoladecake
40 Min