Geräte und Zubehör
Shortbread karamel gezouten boter
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
36 stuks
Zutaten
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1 g
Brennwert
624 kJ /
149 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
0.8 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chocolade babka
3 Std.
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Basis karamel
25 Min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Zwart-Wit Muffins
1 Std.
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Chocoladetaart met Pistache
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Taart van appelcrumble en meringue
2 Std.
Zalmburgers
25 Min