
Geräte und Zubehör
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
20 porties
Zutaten
Veganistische taartbodem
-
gepelde amandelen65 g
-
suiker80 g
-
bloem460 g
-
olijfolie40 g
-
ijskoud water210 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout2 - 3 snuifjes
Appelvulling
-
appels geschild, ontpit, in vieren gesneden1400 g
-
kaneelpoeder1 el
-
vers geperst citroensap2 el
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
vloeistof uit een blikje kikkererwten (aquafaba)150 g
-
suiker130 g
-
ciderazijn¼ tl
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
206.3 kcal /
863.1 kJ
Eiweiß
3.7 g
Fett
4.1 g
Kohlenhydrate
40.2 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Natrium
29.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 Std. 15 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Halloween quiche
2 Std.
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Keine Bewertungen
Baba met rum
Keine Bewertungen
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Sojabolognese
40 Min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen