Geräte und Zubehör
Spaghetti carbonara
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
pecorinokaas (optional)30 g
-
sjalot (30 g)1
-
baconblokjes150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
water1200 g
-
zout¾ tl
-
pasta, droog350 g
-
eieren3
-
eierdooier1
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
27 g
Brennwert
2528 kJ /
604 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
4.6 g
Kohlenhydrate
63 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cottage pie
1h 10min
Lasagne bolognese
2h 30min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Honingraat
1h 30min
Steak Stroganoff
45min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Steak tartaar
30min
Tandoori kip wraps
50min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min