Geräte und Zubehör
Spaghetti carbonara
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
pecorinokaas (optional)30 g
-
sjalot (30 g)1
-
baconblokjes150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
water1200 g
-
zout¾ tl
-
pasta, droog350 g
-
eieren3
-
eierdooier1
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
27 g
Brennwert
2528 kJ /
604 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
4.6 g
Kohlenhydrate
63 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux

Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti carbonara
30 Min
Risotto bolognese
45 Min
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.