Geräte und Zubehör
Spaghetti carbonara
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
pecorinokaas (optional)30 g
-
sjalot (30 g)1
-
baconblokjes150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
water1200 g
-
zout¾ tl
-
pasta, droog350 g
-
eieren3
-
eierdooier1
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
27 g
Brennwert
2528 kJ /
604 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
4.6 g
Kohlenhydrate
63 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Frittata met gestoomde aardappelen
1 Std. 15 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Risotto bolognese
45 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Steak tartaar
30 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Alpengratin
50 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min