
Geräte und Zubehör
Minestrone
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
ui gehalveerd80 g
-
prei in stukken120 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gemengde groenten (bijv. aardappel, wortel, courgette, bleekselderij, tomaat, snijbiet, gekookte gedroogde bonen, pompoen), naar behoefte in stukken gesneden600 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokjes (voor 0,5l)2
-
zout1 tl
-
ditalini of vergelijkbare korte gedroogde pasta120 g
-
extra vergine olijfolie6 tl
-
verse basilicumbladeren in stukken (optioneel)6
-
Parmezaanse kaas, geraspt6 - 18 tl
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
287 kcal /
1202 kJ
Eiweiß
11 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
21 g
Ballaststoffe
3.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux

Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
IJssandwich
Keine Bewertungen
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Basisbouillon
Keine Bewertungen
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Koolsoep
50 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Noedelsoep
35 Min
Groentensoep
35 Min