
Geräte und Zubehör
Halloween quiche
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
12 porties
Zutaten
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
321 kcal /
1341.8 kJ
Eiweiß
11.3 g
Fett
19.4 g
Kohlenhydrate
27.6 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Natrium
516.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Halloween
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gyoza met kip en knoflook
Ninguna valoración
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Boekweit met champignons
25min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Lemon curd
20min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Quinoakoekjes
1h
Gestoomd volkorenbrood
2h
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Dunne grissini
Ninguna valoración
Rabarber-munt cocktail
2h