Geräte und Zubehör
Halloween quiche
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
12 porties
Zutaten
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
516.7 mg
Eiweiß
11.3 g
Brennwert
1341.8 kJ /
321 kcal
Fett
19.4 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
27.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Haver horchata
Keine Bewertungen
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Keine Bewertungen
Ovengebakken Groentechips
1 Std. 45 Min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 Std. 30 Min
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Brioche
5 Std.
Quiche lorraine
50 Min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min