Geräte und Zubehör
Appel strudel
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
12 porties
Zutaten
Strudeldeeg
-
meel en meer om te bestuiven370 g
-
ei1
-
zonnebloemolie70 g
-
water120 g
-
witte wijnazijn1 tl
-
zout½ tl
Appelvulling
-
hazelnoten100 g
-
boter in stukken130 g
-
broodkruimels80 g
-
gemalen kaneel1 tl
-
suiker100 g
-
1 ½ tl natuurlijk vanille-extracthuisgemaakte vanillesuiker1 el
-
citroensap20 g
-
rum (optional)20 g
-
appels geschild750 g
-
rozijnen80 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6 g
Brennwert
1721 kJ /
411 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
3.3 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Rucola taart
Keine Bewertungen
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Appeltaart
1 Std.
Snel bladerdeeg
1 Std. 20 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Gerookte zalm sneetjes
Keine Bewertungen
Honingraat
1 Std. 30 Min
Aardbeienijsjes
12 Std. 15 Min
Chocolade en banaan charlotte
Keine Bewertungen
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min