Geräte und Zubehör
Spaghetti carbonara
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
pecorinokaas (optional) in stukken (3 cm)30 g
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (zie tip)150 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
zout1 snuifje
-
spaghettini320 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
24.2 g
Brennwert
2999 kJ /
716.8 kcal
Fett
42.2 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
63.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zachte Appelcake
50 Min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Nasi Goreng
40 Min
Rijst met kip en champignons
30 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Miso Udon Noedels
20 Min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min
Risottata met kip en champignons
40 Min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min