
Geräte und Zubehör
Spaghetti carbonara
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
pecorinokaas (optional) in stukken (3 cm)30 g
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (zie tip)150 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
zout1 snuifje
-
droge pasta, type spaghetti320 g
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
24.2 g
Brennwert
2999 kJ /
716.8 kcal
Fett
42.2 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
63.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaanse risotto
40 Min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Rijst met kip en champignons
30 Min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Sunrise smoothie
Keine Bewertungen
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min
XXL kip pastei
1 Std. 55 Min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 Std. 30 Min
Frisse koolsalade
Keine Bewertungen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Keine Bewertungen