Geräte und Zubehör
Gebakken kaastaart
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
15 porties
Zutaten
Het deeg
-
ongezouten boter in stukken
-
ongezouten boter in stukken70 g
-
suiker40 g
-
eieren2
-
bloem100 g
-
bakpoeder1 tl
Vulling
-
suiker250 g
-
citroen enkel de gele zeste1
-
ongezouten boter zacht, in stukken100 g
-
roomkaas in stukken250 g
-
eieren gescheiden7
-
citroensap40 g
-
citroen aroma1 tl
-
natuurlijk amandel extract1 tl
-
fijn zout¼ tl
-
ricotta1000 g
-
maïzena (zetmeel)70 g
Citroenglazuur
-
bloemsuiker100 g
-
citroensap30 g
-
blauwe bessen om te garneren
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12.4 g
Brennwert
1683 kJ /
400 kcal
Fett
23.1 g
Ballaststoffe
0.3 g
Kohlenhydrate
37.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Zoete verleiding
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Rabarbertaart
55 Min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Zalm en venkel risotto
25 Min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.
Harde pistachekoekjes
45 Min
Zweedse worteltaart
2 Std.
Amaretti van abrikoos
40 Min
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min