Geräte und Zubehör
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
16 stuks
Zutaten
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
6 g
Brennwert
1731 kJ /
414 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
2.1 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Caesar saladedressing
40 Min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 Std. 30 Min
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Halloween pompoentaart
4 Std.
Mini Fougasse
Keine Bewertungen
Spookachtige snacks
1 Std. 15 Min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Buikmannetjes
1 Std. 30 Min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen