Geräte und Zubehör
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
16 stuks
Zutaten
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
6 g
Brennwert
1731 kJ /
414 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
2.1 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chocolade toffee cake
2 Std.
Brownies
50 Min
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Halloween-worstvingers
1 Std.
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Bijentaart met glazuur
1 Std. 25 Min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen