Geräte und Zubehör
Volkorenbrood
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std.
8 stuk
Zutaten
-
water en een beetje om te koken350 g
-
verse gist15 g
-
volkoren tarwebloem type 150, en een beetje voor het werkblad500 g
-
zout2 volle tl
-
wit rijstmeel om te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
884 kJ /
208 kcal
Fett
1.4 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De smaak van ambachtelijk brood
6 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min
Pistache Moelleux
Keine Bewertungen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Hummus
5 Min
Glutenvrij Brood
3 Std. 20 Min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min