Geräte und Zubehör
Chocolade-Fudgecake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
12 sneetje
Zutaten
Cake
-
pure chocolade minimaal 70% cacaobestanddelen, in kleine stukjes of in callets200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten200 gram
-
water100 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
cacaopoeder25 g
-
lichtbruine suiker180 g
-
kristalsuiker180 g
-
eieren3
-
crème fraîche80 g
Icing
-
pure chocolade minimaal 60% cacaobestanddelen, in kleine stukjes of in callets200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, verzacht200 g
-
poedersuiker200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
283.9 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
3040.7 kJ /
726.7 kcal
Fett
44.2 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
26.7 g
Kohlenhydrate
78.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 Std. 30 Min
Volcano Steak Burgers
Keine Bewertungen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Geode cake
Keine Bewertungen
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Tostadas met kip
40 Min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Keine Bewertungen
Kleverige toffeepuddings
Keine Bewertungen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen