
Geräte und Zubehör
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 10 Std.
16 porties
Zutaten
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter , in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade , in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Eiweiß
127 g
Kohlenhydrate
56.9 g
Fett
115.1 g
gesättigte Fettsäuren
43.9 g
Ballaststoffe
4.3 g
Natrium
1461.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Keine Bewertungen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Minestrone
45 Min
Bananenbrood
1 Std. 50 Min
Napoleon hoedjes
Keine Bewertungen
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Vinaigrette van paprika's
Keine Bewertungen
Gestoomde marmercake
1 Std. 30 Min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met frangipane
50 Min