Geräte und Zubehör
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
Zubereitung 5 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
300 g gerookte varkensworst, in plakjes (1 cm)gekookte worst (Brühwurst) in plakjes (1 cm)300 g
-
olie30 g
-
water950 g
-
boerenkool zonder dikke stelen30 - 50 g
-
uien gehalveerd120 g
-
wortelen in stukken80 g
-
80 - 100 g peterseliewortel, in stukkenselderstengels in stukken80 g
-
teentjes knoflook3
-
tomatenpuree30 g
-
300 g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes300 g
-
2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 tl
-
laurierbladeren, gedroogd1 - 2
-
gedroogde tijm1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst (zie variatie)30 - 50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
884.3 mg
Eiweiß
14.5 g
Brennwert
1398.3 kJ /
334.2 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
17.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Champignon
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
BBQ-saus
20 Min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Gevulde veggieslakken
45 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Chili non Carne
1 Std.