Geräte und Zubehör
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 35 Min
6 stuks
Zutaten
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)200 g
-
blauwe kaas in stukken (2 cm)150 g
-
Williams peren geschild, klokhuis verwijderd en in 8 plakjes gesneden (± 220 g)2
-
bacon gerookt, in stukken (3-4 cm)30 g
-
walnoten gehakt35 g
-
honing25 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
534.7 mg
Eiweiß
22 g
Brennwert
2828.3 kJ /
676 kcal
Fett
21.5 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
10.2 g
Kohlenhydrate
103 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
200 g ui kleuren
25 Min
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Chocolade pudding zonder bloem
35 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Ananaspakketjes
1 Std.
Indiase groentencurry
50 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min