Geräte und Zubehör
Pulled pork burgers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook2
-
varkensschouderlap, ontbeend (5-6 grote stukken), bijgesneden800 g
-
uien gehalveerd en dan in plakjes gesneden110 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
water225 g
-
appelazijn170 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
barbecuesaus en iets meer om op te dienen510 g
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
groene slabladeren om op te dienen
-
hamburger broodjes6
-
rode ui gehalveerd en dan in plakjes gesneden
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
847 mg
Eiweiß
27 g
Brennwert
1807 kJ /
432 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Snackflix Board
Keine Bewertungen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
Ingelegde champignons
Keine Bewertungen
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Nasi Goreng
40 Min
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen