Geräte und Zubehör
Gefermenteerde wortelen
Zubereitung 30 Std.
Gesamt 84 Std. 30 Min
1 Totale recept
Zutaten
-
600 g wortelen, in diverse kleuren, geschild en in staafjes (± 7 cm lang en 5 mm dik)wortelen geschild en in staafjes (± 7 cm lang en 5 mm dik)600 g
-
zout4 tl
-
verse gemengde kruiden naar eigen smaak (bv. tijm, rozemarijn) (zie tip)4 tl
-
water en iets meer om de potten te vullen250 g
-
citroensap30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Totale recept
Natrium
2.1 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
1439 kJ /
344 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
25 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
74 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fermentatie modus
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Koken van speltgraan
Keine Bewertungen
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 Min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Keine Bewertungen
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Banketbakkersroom
15 Min