Geräte und Zubehör
Gefermenteerde wortelen
Zubereitung 30 Std.
Gesamt 84 Std. 30 Min
1 Totale recept
Zutaten
-
600 g wortelen, in diverse kleuren, geschild en in staafjes (± 7 cm lang en 5 mm dik)wortelen geschild en in staafjes (± 7 cm lang en 5 mm dik)600 g
-
zout4 tl
-
verse gemengde kruiden naar eigen smaak (bv. tijm, rozemarijn) (zie tip)4 tl
-
water en iets meer om de potten te vullen250 g
-
citroensap30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Totale recept
Natrium
2.1 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
1439 kJ /
344 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
25 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
74 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fermentatie modus
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8 Std. 25 Min
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Tzatziki
20 Min
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Lasagnerolletjes
1 Std.
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.