Geräte und Zubehör
Karamel parfait
Zubereitung 20 Min
Gesamt 7 Std.
10 stuks
Zutaten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
6 g
Brennwert
1801 kJ /
430 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
0.6 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Engelse brunch
Keine Bewertungen
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Coconut Dream
10 Min
IJssandwich
Keine Bewertungen
Gevulde veggieslakken
45 Min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min