Geräte und Zubehör
Karamel parfait
Zubereitung 20 Min
Gesamt 7 Std.
10 stuks
Zutaten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
6 g
Brennwert
1801 kJ /
430 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
0.6 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Ovengebakken Groentechips
1 Std. 45 Min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Keine Bewertungen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Lemon curd
20 Min
Aardbeiendaiquiri
10 Min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Cava Cocktail Surprise
4 Std. 10 Min
Vegan croissants met notenvulling
Keine Bewertungen