
Geräte und Zubehör
Karamel parfait
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 7 Std.
10 stuks
Zutaten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
430 kcal /
1801 kJ
Eiweiß
6 g
Fett
33 g
Kohlenhydrate
28 g
Ballaststoffe
0.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Keine Bewertungen
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Basis karamel
25 Min
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Honingraat
1 Std. 30 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Vloeibare karamel
25 Min
Karamelpudding
1 Std.