Geräte und Zubehör
Kweeperentaart
Zubereitung 30 Min
Gesamt 8 Std.
16 sneetjes
Zutaten
Langzaam gebakken kweeperen
-
water1500 g
-
suiker800 g
-
kweeperen gewassen en gehalveerd6
-
gepelde amandelen250 g
-
vers geperst citroensap100 g
Cake
-
suiker160 g
-
ongezouten boter in blokjes, plus extra om in te vetten125 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
zelfrijzende bloem150 g
-
sterke vers gezette koffie3 el
-
bakpoeder½ tl
-
poedersuiker om te bestuiven
-
room om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
5 g
Brennwert
1887 kJ /
451 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
79 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hemelse desserts
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Pompoensoep
35 Min
Kweeperentaart
50 Min
Aardbeien curryketchup
Keine Bewertungen
Worteltaart
2 Std.
Gerookte zalm sneetjes
Keine Bewertungen
Bellini cocktail
5 Min
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen