Geräte und Zubehör
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
6 porties
Zutaten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Yoghurtsaus
-
yoghurt, 3,5% V.G.400 g
-
limoensap15 g
-
honing10 g
-
gemalen kardemom½ tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 tl
Falafel
-
lente-ui in ringen (1 cm)110 g
-
teentjes knoflook3
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
eierdooier1
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt400 g
-
olijfolie20 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zout1 tl
-
bloem40 g
-
bakpoeder1 tl
-
paneermeel40 g
-
olie om te frituren1500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
563.3 mg
Eiweiß
15.2 g
Brennwert
1695.8 kJ /
405.3 kcal
Fett
24.3 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
33.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasrecepten
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Perzik- en Amandelijs
Keine Bewertungen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Kokos en karamel cheesecake
Keine Bewertungen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Huzarensalade
25 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min