Geräte und Zubehör
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
6 porties
Zutaten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Yoghurtsaus
-
yoghurt, 3,5% V.G.400 g
-
limoensap15 g
-
honing10 g
-
gemalen kardemom½ tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 tl
Falafel
-
lente-ui in ringen (1 cm)110 g
-
teentjes knoflook3
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
eierdooier1
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt400 g
-
olijfolie20 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zout1 tl
-
bloem40 g
-
bakpoeder1 tl
-
paneermeel40 g
-
olie om te frituren1500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
563.3 mg
Eiweiß
15.2 g
Brennwert
1695.8 kJ /
405.3 kcal
Fett
24.3 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
33.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasrecepten
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Stevige linzenchili
50 Min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Keine Bewertungen
Vegan baklava
Keine Bewertungen
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min