Geräte und Zubehör
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portie
Zutaten
-
Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
534.6 kcal /
2236.8 kJ
Eiweiß
20.2 g
Fett
20.3 g
Kohlenhydrate
68.9 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Natrium
415.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Keine Bewertungen
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Zalm met rijst en champignons
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Mojito
5 Min
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Pasta met crème van pistache
30 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Muntthee
25 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min