Geräte und Zubehör
Koken van bulgur
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
8 porties
Zutaten
-
bulgur200 - 500 g
-
water400 - 800 g
-
olie½ - 2 el
-
zout½ - 1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
295.8 mg
Eiweiß
5.6 g
Brennwert
896.4 kJ /
214.1 kcal
Fett
1.9 g
Ballaststoffe
6.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rijstkoker modus
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kreplach
55 Min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Koken van basmatirijst
35 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Chai-theepoeder
15 Min
Kipsatés met pindasaus
2 Std.
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min