Geräte und Zubehör
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
12 pieces
Zutaten
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter for greasing
-
flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream, 12% fat30 g
-
mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optional) for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
143.8 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
591.3 kJ /
141.3 kcal
Fett
5.9 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Easter
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Roasted Chicken with Vegetables
Keine Bewertungen
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2 Std. 5 Min
Japanese Bakery Special Custard
2 Std.
Sourdough Bread with Olives
5 Std. 20 Min
Chocolate Babka
3 Std.
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Keine Bewertungen
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 Std. 30 Min
Beet Vinaigrette
15 Min
Champagne lemon slush
10 Min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min
Bannock Bread
45 Min
Tuna dip
15 Min