Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
TM6 TM5

Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée

5.0 ( 2 Bewertungen )

Zutaten

Duck with Plums

  • 1 star anise
  • 2 tbsp whole coriander seeds
  • 7 oz boiling water
  • ½ tsp chicken stock paste
    oder ½ chicken stock cube crumbled
  • 3 oz red wine vinegar
  • 2 tsp salt
  • 4 tbsp dark muscovado sugar
  • 52 - 70 oz duck skin on (3-4.5 lb)
  • 8 plums halved, pitted
  • 3 fresh bay leaves

Cauliflower Potato Purée

  • 14 oz cauliflower florets
  • 21 oz russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)
  • 8 ½ oz whole milk
  • 1 oz unsalted butter diced
  • 1 - 1 ¼ tsp salt to taste
  • 1 pinch ground nutmeg (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
864 kcal / 3617 kJ
Eiweiß
54 g
Fett
51 g
Kohlenhydrate
41 g
Ballaststoffe
6.9 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte