Geräte und Zubehör
Potato Curry Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
Peeling Potatoes
-
russet potatoes unpeeled, cut into pieces (5 cm/2 in. wide)700 g
-
water600 g
-
vegetable oil1 tsp
Curry Potato Soup
-
yellow onions cut into pieces115 g
-
carrots cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
curry powder1 tbsp
-
vegetable stock800 g
-
Dijon mustard15 g
-
bay leaf, dried1
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
coconut cream plus extra to drizzle, to garnish85 g
-
fresh parsley to garnish
-
bread (optional) sliced, toasted, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
463.6 mg
Eiweiß
3.3 g
Brennwert
794.6 kJ /
189.9 kcal
Fett
8.1 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Kohlenhydrate
25.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
9 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 Min
Gold Pineapple Te Fiti
10 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 Min