Geräte und Zubehör
Vegetarian Pizza (TM6)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
8 portions
Zutaten
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water room temperature220 g
-
sugar1 tsp
-
dried yeast (2¼ tsp)1 packet
-
bread flour400 g
-
salt1 tsp
Topping and Baking
-
zucchini ends removed100 g
-
red onion halved vertically (1 small onion)120 g
-
white button mushrooms, fresh whole, stem removed (5-6 mushrooms)80 g
-
yellow pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed100 g
-
red bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed100 g
-
chopped tomatoes, canned drained200 g
-
grated mozzarella (see Tip)200 g
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
696 mg
Eiweiß
24 g
Brennwert
2496 kJ /
596 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
8.2 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
74 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Nourishing Snow Pear Dessert
Keine Bewertungen
Caramel toffees
Keine Bewertungen
Salted Egg Yolk Custard Buns
Keine Bewertungen
Seafood Congee
50 Min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 Min
Old Cucumber Soup
Keine Bewertungen
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Whipped Kahlua® coffee
5 Min
Pizza Bianca
45 Min
Vegan ube ice cream
24 Std. 10 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
White chocolate pistachio shake
Keine Bewertungen