Geräte und Zubehör
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
4 portions
Zutaten
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see Tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnuts, shelled, halved50 g
-
fresh basil leaves6
-
fresh ricotta cheese125 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on, boneless boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1207.6 mg
Eiweiß
56.5 g
Brennwert
2116.3 kJ /
505.8 kcal
Fett
28.5 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
4.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thanksgiving Feast
16 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Whipped Kahlua® coffee
5 Min
CA Digital Flipbook #1
2 Std.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Mystery Soup
55 Min
Low Carb Cranberry Sauce
20 Min
Beer Pickles
24 Std. 20 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 Min
Apple Onion Tea
15 Min
Tuna dip
15 Min
Steamed Chocolate Flan Cake
7 Std.