Geräte und Zubehör
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
water1500 g
-
fine salt2 tsp
-
extra virgin olive oil plus some extra to cook pasta30 g
-
dried penne pasta (or other short type pasta)400 g
-
garlic cloves2
-
canned tuna, in brine or water drained350 g
-
cherry tomatoes cut in halves150 - 250 g
-
fresh basil leaves20 g
-
vinegar80 g
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
honey10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
483 kJ /
115 kcal
Fett
8.3 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starter kit
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1 Std. 5 Min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 Std. 45 Min
Chicken with Peppers
1 Std.
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 Min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Bread stew with tomato and onion
Keine Bewertungen
Penne pasta with tuna
35 Min
Rabbit stew
1 Std.
Baby-friendly Herbed Cucumber Yoghurt Dip
10 Min