Geräte und Zubehör
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
-
plums halved, pitted500 g
-
ground cinnamon1 Tbsp
-
ruby port50 g
-
sugar cubes12
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
chantilly cream, for servingvanilla ice cream for serving
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
70 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
1112 kJ /
266 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
46 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Pomegranate and Mint Marinade
5 Min
Palmiers Two Ways
1 Std. 40 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Rainbow Choux Buns
1 Std. 25 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 Std. 25 Min
Persian Flatbreads
1 Std. 45 Min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 Std.
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min
Scallops with pea purée
25 Min