Sous vide chicken liver pâté (TM6)

Sous vide chicken liver pâté (TM6)

4.6 14 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
575 g

Zutaten

  • chicken livers trimmed
    500 g
  • fresh thyme
    2 sprigs
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
  • freshly squeezed lemon juice
    3 tsp
  • lean smoked bacon cut into pieces
    120 g
  • eschalots (approx. 5), cut into half
    100 g
  • unsalted butter
    170 g
  • Madeira wine (see Tips)
    70 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • crackers or toast, to serve

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 575 g

Natrium 1187 mg
Eiweiß 104.1 g
Brennwert 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
Fett 209.7 g
Ballaststoffe 3.9 g
gesättigte Fettsäuren 111.4 g
Kohlenhydrate 34.1 g

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