Geräte und Zubehör
Tempura vegetables
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
vegetable oil (approx. 2L), to deep fry
-
egg1
-
ice cold water120 g
-
sparkling mineral water ice cold100 g
-
plain flour120 g
-
rice flour50 g
-
vegetables of choice, cut into pieces or sliced (see Tips)300 - 400 g
-
sea salt flakes to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
67.1 mg
Eiweiß
8.6 g
Brennwert
1000.2 kJ /
239.1 kcal
Fett
2.3 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
44.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Passion fruit mojito mocktail
15 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 Min
Chilli with rice
50 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Charcoal waffle cones
35 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 Std. 50 Min