Geräte und Zubehör
Raspberry cloud
Zubereitung 35 Min
Gesamt 12 Std. 5 Min
20 portions
Zutaten
Meringue
-
egg whites (approx. 120 g)4
-
cream of tartar1 pinch
-
icing sugar (see Tips)150 g
-
salt1 pinch
-
cornflour2 tsp
-
flaked almonds for sprinkling
Raspberry jelly
-
gelatine leaves (titanium)12
-
cold water for soaking
-
cranberry juice1000 g
-
caster sugar80 g
-
frozen raspberries (see Tips)500 g
Sponge cake
-
butter for greasing
-
egg whites, room temperature2
-
icing sugar (see Tips)60 g
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
cream of tartar½ tsp
-
cornflour40 g
-
plain flour (see Tips)20 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
hot water20 g
Mascarpone cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
mascarpone cheese250 g
-
icing sugar40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
101.4 mg
Eiweiß
4.3 g
Brennwert
1168.8 kJ /
279.3 kcal
Fett
16.3 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
9.5 g
Kohlenhydrate
30.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Almond tuiles
30 Min
"Little house" slice
6 Std. 30 Min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Cherry tomatoes stuffed with goat's cheese and prosciutto
1 Std.
Citrus and spice spider web cheesecake
6 Std. 10 Min
Spiced apple liqueur
168 Std. 10 Min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 Std. 20 Min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 Std. 10 Min
Yoyo slice
2 Std. 30 Min
Cherry and peach loaf
1 Std. 55 Min
Brioche buns with cheese
2 Std. 30 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min