
Geräte und Zubehör
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
-
extra virgin olive oil80 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
lemon zest, grated2 tsp
-
turbot fillets (120-200 g each)4
-
courgettes cut in pieces (3 cm)60 g
-
green beans trimmed, halved70 g
-
mixed peppers cut in pieces (3 cm)70 g
-
water500 g
-
waxy potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Red Berry Sauce and Finalisation
-
mixed fresh red berries600 g
-
white wine250 g
-
rum10 g
-
cornflour1 Tbsp
-
caster sugar50 g
-
ice cream to serve
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
661 kcal /
2767 kJ
Eiweiß
28 g
Fett
29 g
Kohlenhydrate
51 g
Ballaststoffe
10.5 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Natrium
593 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Thermomix Friend
32 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 Std.
French Onion Soup
1 Std.
Pumpkin Spice Mix
Keine Bewertungen
Roasted Garlic Dip
1 Std. 15 Min
Light Blue Dyed Eggs
55 Min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 Std. 45 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Orange Sponge
2 Std.
Marzipan Balls
25 Min
Power Muesli
Keine Bewertungen
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6 Std.
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min