Geräte und Zubehör
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
-
extra virgin olive oil80 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
grated lemon zest2 tsp
-
4 white fish fillets, boneless, skinlessturbot fillets (120-200 g each)4
-
courgettes cut in pieces (3 cm)60 g
-
green beans trimmed, halved70 g
-
mixed peppers cut in pieces (3 cm)70 g
-
water500 g
-
waxy potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Red Berry Sauce and Finalisation
-
mixed fresh red berries600 g
-
white wine250 g
-
rum10 g
-
cornflour1 Tbsp
-
caster sugar50 g
-
ice cream to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
593 mg
Eiweiß
28 g
Brennwert
2767 kJ /
661 kcal
Fett
29 g
Ballaststoffe
10.5 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
51 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Friend
32 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Ice Cream Layer Cake
43 Std. 35 Min
Yoghurt Cake
1 Std.
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Sautéed Shallots (350 g)
25 Min
Sweet Shortcrust Pastry
1 Std. 50 Min
Chocolate Chip Cookies
50 Min
Pearl Rice Meatballs
2 Std.
Chocolate Soufflé with Orange
45 Min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 Min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2 Std. 30 Min
Apple Pâtes de Fruits
6 Std. 15 Min