Geräte und Zubehör
Salted Vegetables Duck Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
5 portions
Zutaten
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)800 g
-
fresh ginger6 slices
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)50 g
-
tomatoes cut in wedges300 g
-
sour plums in brine drained, pits removed3
-
water800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
86 mg
Eiweiß
18 g
Brennwert
954 kJ /
228 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Mustard Green Rice
35 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min