Geräte und Zubehör
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
4 portions
Zutaten
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
4.3 mg
Eiweiß
1.9 g
Brennwert
1078.4 kJ /
256.8 kcal
Fett
2.7 g
Ballaststoffe
6.3 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
49.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous vide (TM6) with blade cover
7 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Orange-brined turkey
29 Std. 45 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Asian master stock
1 Std. 45 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 Std.
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 Min
Barbecue onions (500 g)
45 Min
Za'atar seasoning
5 Min
Spiced roasted mixed nuts
25 Min
Nam Jim
10 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min