Geräte und Zubehör
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
red potatoes 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)800 g
-
water to cover
-
vegetable oil to fry
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
yoghurt150 g
-
mayonnaise20 g
-
ketchup20 g
-
sea salt plus 1 extra pinch½ tsp
-
garlic powder1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
smoked paprika½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
265.4 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
590.9 kJ /
141.2 kcal
Fett
3.7 g
Ballaststoffe
2.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
24.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 Min
TM7 Demo (NZ)
1 Std. 30 Min
Teriyaki deli chicken
40 Min
Ranch Dressing
2 Std. 15 Min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Celery salt
20 Min
Whitebait fritters
35 Min
Chloe's caramel fudge
24 Std. 30 Min
Creamy Butter Chicken
1 Std.
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min