Geräte und Zubehör
Traditional gluten free French vanilla canelé
Zubereitung 10 Min
Gesamt 49 Std. 5 Min
12 portions
Zutaten
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
58.5 mg
Eiweiß
3.5 g
Brennwert
729.7 kJ /
174.4 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
24.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Christmas Cake (Diabetes)
2 Std. 45 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10 Min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Cranberry and rosemary chutney
45 Min
Wakame gomasio
20 Min
Keto sweet pastry
1 Std.
Keto crackers
1 Std.
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min