
Geräte und Zubehör
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
14 portions
Zutaten
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
288.2 kcal /
1210.5 kJ
Eiweiß
9.5 g
Fett
10.8 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
6.4 g
Natrium
275.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Rose gold baking
21 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Strawberry Custard Tart
2 Std.
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies) Metric
1 Std. 20 Min
Bananas with coconut cinnamon sauce
30 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Cocoa mocha almonds
50 Min
Lemon ice cream torte
48 Std. 40 Min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18 Std. 30 Min
Asparagus and pea omelette
20 Min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 Std. 30 Min
Baked cherry crumble cheesecake
1 Std. 25 Min
Mango Blackberry Spritzer
2 Std. 5 Min
Black forest cake
5 Std.