
Geräte und Zubehör
Hot and sour soup
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
3 portion
Zutaten
-
water500 g
-
silken tofu shredded75 g
-
fresh bamboo shoots shredded10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, shredded10 g
-
pork tenderloin cut in thin strips30 g
-
carrots shredded10 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
potato starch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
egg lightly beaten1
-
black rice vinegar2 tbsp
-
ground white pepper½ tsp
-
sesame oil1 tsp
-
spring onions chopped2
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
98 kcal /
410 kJ
Eiweiß
7 g
Fett
5 g
Kohlenhydrate
7 g
Ballaststoffe
1.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Our Favourites
28 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Summer seafood soup
45 Min
Curry chicken
1 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min