Geräte und Zubehör
Hot and sour soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
3 portion
Zutaten
-
water500 g
-
silken tofu shredded75 g
-
fresh bamboo shoots shredded10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, shredded10 g
-
pork tenderloin cut in thin strips30 g
-
carrots shredded10 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
potato starch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
egg lightly beaten1
-
black rice vinegar2 tbsp
-
ground white pepper½ tsp
-
sesame oil1 tsp
-
spring onions chopped2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7 g
Brennwert
410 kJ /
98 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Favourites
28 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hakka Yam Abacus
20min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Oil-free honey chicken wings
50min
Chicken porridge with century egg
30min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Summer seafood soup
45min
Stir-fried vegetables
10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Sambal Petai Prawns
20min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Stir fried broccoli with carrot
15min