Geräte und Zubehör
Vegan "Beefy" Burger
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
8 portions
Zutaten
-
walnut half6 oz
-
portobello mushrooms stems and gills removed, in pieces8 oz
-
vegan margarine3 oz
-
cooked brown rice (see Tip)13 oz
-
old fashioned rolled oats3 oz
-
red beets grated1 tbsp
-
vegan mayonnaise plus extra to serve1 oz
-
tamari sauce1 tbsp
-
salt2 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
vegetable oil to fry
-
hamburger buns to serve8
-
mustard to serve
-
lettuce to serve
-
tomatoes sliced, to serve
-
red onions sliced, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1014 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1820 kJ /
435 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Vegan
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Huevos Rancheros
4 Std. 45 Min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 Std. 10 Min
Baked Mushroom Empanadas
1 Std. 50 Min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 Std. 30 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Vegan Macaroni and Cheese
5 Std.