Geräte und Zubehör
Mushroom Taco Filling
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
white onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
dried oregano1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
white button mushrooms sliced10 oz
-
portobello mushrooms gills removed, cut into pieces (2 in.)10 oz
-
serrano chili stem removed, deseeded, thinly sliced (see Tip)1
-
vegetable stock4 oz
-
tomato sauce2 oz
-
salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
534.3 mg
Eiweiß
6.2 g
Brennwert
730.7 kJ /
174.6 kcal
Fett
4.6 g
Ballaststoffe
5.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
31.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taco Tuesday
21 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Quick and Spicy Black Beans
20 Min
Broccoli Stem Slaw
15 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Potato Curry Soup
35 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Vegetarian Chili
50 Min