Geräte und Zubehör
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Miso Vinaigrette
-
vegetable oil4 oz
-
garlic clove1
-
tamari sauce1 ½ oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
white wine vinegar1 oz
-
sesame oil1 oz
-
water½ oz
-
brown sugar1 tbsp
-
miso paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds1 tsp
Wild Rice Salad
-
fresh edamame, shelled8 oz
-
asparagus cut into pieces (1 in.)6 oz
-
wild rice blend6 oz
-
salt1 tsp
-
water35 oz
-
baby bok choy halved, thinly sliced (¼ in.) (approx. 8 oz)2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1358.1 mg
Eiweiß
15 g
Brennwert
2366.4 kJ /
565.6 kcal
Fett
39.3 g
Ballaststoffe
6.8 g
gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
44.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spring Garden
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Chopped Asian Salad
20 Min