Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
TM5 TM6

Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 18 oz boiling water, to soak
  • 9 oz brown rice, "low GI" (see Tip)
  • warm water, to soak
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 9 ½ oz leeks, trimmed, white part only, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 3 ½ oz fresh oyster mushrooms, thinly sliced
  • 7 oz fresh brown mushrooms, thinly sliced
  • 7 oz water
  • 2 tsp vegetable stock paste, salt free (see Tip)
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
  • ground black pepper, to season, to taste
  • 1 tsp lemon juice, to serve
  • 2 oz Pecorino cheese, grated

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1517.5 kJ / 362.5 kcal
Eiweiß
13.5 g
Kohlenhydrate
49.8 g
Fett
10 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Ballaststoffe
6.5 g
Natrium
141 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte