Geräte und Zubehör
Steamed Plaice with Tomato Sauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water50 g
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
plaice fillets (approx. 125 g each), fresh or defrosted from frozen4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
23 g
Brennwert
1096 kJ /
262 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
2.4 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Only 5 Ingredients
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 Std. 30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Fish and Herb Parcel
35 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Pineapple Parcels
1 Std.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min