Geräte und Zubehör
Steamed Salmon Parcels
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
Marinade
-
lime juice (approx. 2½ limes)4 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fresh salmon fillets thick cut, boneless (approx. 150 g each)4
Spice Paste
-
desiccated coconut60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired3
-
garlic cloves2
-
cumin seeds toasted½ tsp
-
sugar½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
vegetable oil2 Tbsp
Rice
-
water1200 g
-
basmati rice200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Eiweiß
33.1 g
Brennwert
2097 kJ /
501 kcal
Fett
33.8 g
Kohlenhydrate
16.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Taste of India
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 Min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
45 Min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 Min
Mackerel and Lemon Trofie
30 Min
Steamed Rice
25 Min
Boiled Eggs
20 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Steamed Broccoli Mash
35 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.