Geräte und Zubehör
Steamed Salmon Parcels
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
Marinade
-
lime juice (approx. 2½ limes)4 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fresh salmon fillets thick cut, boneless (approx. 150 g each)4
Spice Paste
-
desiccated coconut60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired3
-
garlic cloves2
-
cumin seeds toasted½ tsp
-
sugar½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
vegetable oil2 Tbsp
Rice
-
water1200 g
-
basmati rice200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Eiweiß
33.1 g
Brennwert
2097 kJ /
501 kcal
Fett
33.8 g
Kohlenhydrate
16.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Taste of India
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Seafood Korma
40 Min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 Min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 Std.
Chopped Vegetable Salad
10 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 Std. 10 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min