
Geräte und Zubehör
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
10 slices
Zutaten
Cake
-
pecan nut halves plus extra for decorating80 g
-
soft dark brown sugar190 g
-
dairy-free spread100 g
-
tinned coconut milk150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
red apple (approx 100 g), cored, quartered1
-
self-raising flour250 g
-
vegetable oil plus extra for greasing120 g
-
ground linseeds mixed with 5 Tbsp water2 Tbsp
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
Cashew Cream Frosting
-
cashew nuts240 g
-
sugar10 g
-
coconut oil50 g
-
tinned coconut milk100 g
-
natural vanilla extract½ tsp
Nährwerte pro 1 slice
Brennwert
644 kcal /
2680 kJ
Eiweiß
10 g
Fett
45 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan Pepperoni
5 Std. 10 Min
Vegetable Oat Bake
1 Std. 15 Min
Rhubarb Vanilla Flan
50 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min
Christmas Gingerbread (Poland)
1 Std. 25 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Rhubarb Pancake Pieces
50 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 Std. 50 Min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 Std. 20 Min