
Geräte und Zubehör
Layered Salmon and Avocado Terrine
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 3 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
-
smoked salmon sliced400 g
-
boiling water120 g
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gelatine powder (1 x 12 g sachet)2 ½ tsp
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cream cheese500 g
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lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving2 ½
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fresh chives finely chopped2 Tbsp
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fine sea salt plus ¼ tsp3 pinches
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ground black pepper5 pinches
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ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)2
-
garlic powder1 pinch
-
hot smoked salmon flaked100 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
340 kcal /
1409 kJ
Eiweiß
20 g
Fett
27 g
Kohlenhydrate
3 g
gesättigte Fettsäuren
13 g
Natrium
937 mg
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