Geräte und Zubehör
Layered Salmon and Avocado Terrine
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
-
smoked salmon sliced400 g
-
boiling water120 g
-
gelatine powder (1 x 12 g sachet)2 ½ tsp
-
cream cheese500 g
-
lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving2 ½
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt plus ¼ tsp3 pinches
-
ground black pepper5 pinches
-
ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)2
-
garlic powder1 pinch
-
hot smoked salmon flaked100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
937 mg
Eiweiß
20 g
Brennwert
1409 kJ /
340 kcal
Fett
27 g
gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Stilton and Walnut Pâté
5 Min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 Std.
Horseradish and Chickpea Dip
10 Min
Lemon Tiramisu
6 Std. 25 Min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 Std. 20 Min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 Min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Hot Artichoke Dip
30 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 Min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min