Kompatible Versionen
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pastry
- 70 g salted butter, cold, diced
- 140 g plain flour, plus extra for dusting
- 40 g water, chilled
Mushroom Duxelle
- 1 shallot, halved
- 10 g unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, halved
- 3 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 g truffle oil
Stilton Rarebit
- 40 g beer
- 75 g Stilton, cut in pieces
- 100 g Cheddar cheese, extra mature, cut in pieces
- 30 g breadcrumbs
- 10 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 tsp English mustard
- 1 dash Worcestershire sauce
Celeriac Purée
- 600 - 700 g celeriac (1 whole celeriac), peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 380 g whipping cream
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 pieces beef fillet (175-200 g each)
- olive oil, for brushing
- fine sea salt, for seasoning steak
- ground black pepper, for seasoning steak
- 2 Tbsp fresh parsley, leaves only, chopped, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 3473 kJ / 830 kcal
- Eiweiß
- 51.3 g
- Kohlenhydrate
- 28.3 g
- Fett
- 56.9 g
Alternative Rezepte
Tartare Sauce
10 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Crab Tart
2h 30min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Roquefort Sauce
20 min
Bordelaise Sauce
55min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min