Smoked Haddock and Spinach Tart
TM6 TM5 TM31

Smoked Haddock and Spinach Tart

4.1 ( 16 Bewertungen )

Zutaten

Pastry

  • 200 g plain flour plus extra for dusting
  • 100 g unsalted butter cold, diced
  • 1 pinch fine sea salt
  • 50 g milk cold

Filling

  • 50 g Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
  • 300 - 350 g smoked haddock
  • 1300 g whole milk
  • 150 g onions finely sliced (2 mm)
  • 10 g olive oil
  • 10 g unsalted butter diced
  • 300 g fresh spinach leaves
  • 50 g water

Cooking

  • 3 medium eggs 1 separated
  • 100 g double cream
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
639 kcal / 2672 kJ
Eiweiß
29.8 g
Fett
40.6 g
Kohlenhydrate
38.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte