Feijoada (Bean and Meat Stew)
TM6 TM5

Feijoada (Bean and Meat Stew)

4.7 ( 15 Bewertungen )

Zutaten

  • 1750 g water
  • 600 g pointed cabbage cut in strips
    oder savoy cabbage cut in strips
  • 2 garlic cloves
  • 150 g onions quartered
  • 150 g carrots cut in pieces (2 cm)
  • 150 g tinned chopped tomatoes
  • 30 g olive oil
  • 100 g smoked bacon diced
  • 150 g white wine
  • 1 dried bay leaf
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
    oder 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 dried red chilli
  • 100 g pork belly, boneless, skinless sliced
  • 250 g pork spare ribs
  • 1 farinheira sausage
    oder 1 smoked pork sausage
  • ½ chorizo sliced (approx. 100 g)
  • 200 - 250 g black pudding (whole)
  • 1000 g tinned butter beans rinsed, drained

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
934 kcal / 3904 kJ
Eiweiß
32 g
Fett
70 g
Kohlenhydrate
38 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte